Családunkhoz tartozni annyit jelent, hogy olyan emberek közé tartozik, akik elkötelezett hívei az egészséges és környezettudatos életmódnak.
A
joghurtkészítő porkultúrák kifejlesztése Magyarországon egy
nemzetközileg is elismert kutató-fejlesztő intézetben történt. A
kutatóintézetet 1903-ban alapították, ma Magyarország egyik
legpatinásabb élelmiszer ipari kutató-fejlesztő és szolgáltató intézete.
A csomagolás is Magyarországon történik Európa egyik legmodernebb, BIO
minősítéssel rendelkező csomagolóüzemében. A csomagolás sterilizált
levegőjű üzemcsarnokban zajlik, hogy a legcsekélyebb mikrobiológiai
szennyeződés se kerülhessen a végtermékbe. Az alapanyagok
homogenizációját kétszer végzik el a gyártás során. Erre azért van
szükség, hogy minden tasak joghurtporba pontosan azonos mennyiségű
alkotóelem és fermentáló baktérium kerüljön, ezzel biztosítjuk az
állandó minőséget.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése