2014. június 15., vasárnap

Spoonz Natur Bio joghurt




Családunkhoz tartozni annyit jelent, hogy olyan emberek közé tartozik, akik elkötelezett hívei az egészséges és környezettudatos életmódnak.
 
A joghurtkészítő porkultúrák kifejlesztése Magyarországon egy nemzetközileg is elismert kutató-fejlesztő intézetben történt. A kutatóintézetet 1903-ban alapították, ma Magyarország egyik legpatinásabb élelmiszer ipari kutató-fejlesztő és szolgáltató intézete. A csomagolás is Magyarországon történik Európa egyik legmodernebb, BIO minősítéssel rendelkező csomagolóüzemében. A csomagolás sterilizált levegőjű üzemcsarnokban zajlik, hogy a legcsekélyebb mikrobiológiai szennyeződés se kerülhessen a végtermékbe. Az alapanyagok homogenizációját kétszer végzik el a gyártás során. Erre azért van szükség, hogy minden tasak joghurtporba pontosan azonos mennyiségű alkotóelem és fermentáló baktérium kerüljön, ezzel biztosítjuk az állandó minőséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése