2014. június 17., kedd

Málnás-joghurtos piskótatekercs


Hozzávalók

1 dl víz
30 dkg málna
2 evőkanál porcukor
2 pohár Spoonz bio joghurt
3 evőkanál kristálycukor
1 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding Vanília
1 db piskótarolád
25 dkg Rama

Elkészítés

A pudingot simára keverjük a cukorral és egy dl vízzel, hozzáadjuk a joghurtot, elkeverjük és felfőzzük. A Ramát a porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lehűtött pudingot és egyenletes krémmé dolgozzuk össze. Az elkészült krémbe lazán belekeverjük a gyümölcsdarabokat. A piskótaroládot kitekerjük, megtöltjük a gyümölcskrémmel, majd visszatekerjük. Alufóliába csomagolva hűtőbe tesszük. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral és felszeleteljük.

Tippek

A krémhez használhatunk más gyümölcsöket (pl. eper, körte, barack) tehetünk mézet a joghurtba ( ha valaki édesebben szereti ) vagy gyümölcs ízesítésű pudingport, natúr joghurttal.

Egészséges - Könnyű és Nagyon finom!
Jó étvágyat kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése