2014. június 15., vasárnap

Miért érdemes Spoonz joghurtot fogyasztani?


  • Mert 1 -1,5 dl fogyasztása esetén napi 10 milliárd hasznos csíra jut a bélrendszerbe.
  • Hő sokk nélkül, lassú érleléssel készül egy speciálisan kifejlesztett tartályban. (A hagyományos probiotikus joghurtokat a tartósítás miatt 78°C fölé hevítik, elpusztítva ezzel a hasznos csírákat.)
  • Tartalmaz prebiotikus inulint, amely a gyomorsav ellen védőköpenyként lép fel és a probiotikus csírákat biztonságban juttatja a bélbe.
  • A kereskedelmi egységekben kapható tejek tejfehérje tartalma gyakorta nem elegendő a megfelelő minőségű joghurt elkészítéséhez, így a Spoonz joghurtban hozzáadott tejfehérje koncentrátum is található por alakban, elősegítve a kitűnő minőség elérését.
  • Öt egymással teljesen összefüggő pre- és probiotikus mikroorganizmust tartalmaz: inulin, lactobacillus acidofilus La-5®, bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12®, streptococcus thermophilus, lactobacillus delbrückli cubsp. bulgaricus.
  • A joghurtporban található összetevők szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, a terméket a Bio kontroll Hungária látta el BIO tanúsítványával.
  • Mesterséges színező- és aromaanyagoktól mentes.
  • Stabilizáló szer nélkül készült.
  • Az elkészített joghurt hűtőszekrényben 4-5 napig eltartható

 Spoonz bemutató füzet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése