Hozzávalók:
- 1 üveg meggykompót (cukor, édesítőszer és tartósítószer nélküli)
- 2 tk Xillit
- 4 ek Spoonz joghurt
Tálaláshoz:
- 1 ek. Spoonz joghurt
Elkészítés:
A meggykompótot kiöntöm egy lábasba, felforralom.
Hagyom kicsit hűlni, majd hozzáadom a Xillitet, elkeverem.
Ezután langyosra hűtöm, és ekkor keverem hozzá a joghurtot.
A meggykompótot kiöntöm egy lábasba, felforralom.
Hagyom kicsit hűlni, majd hozzáadom a Xillitet, elkeverem.
Ezután langyosra hűtöm, és ekkor keverem hozzá a joghurtot.
Tálaláskor joghurtot csorgatok a levesbe.
Langyosan is nagyon finom, de nyáron behűtve az igazi.
Megjegyzés: A Xillittel is hagyható, de nálunk a kislány édesen szereti a gyümölcslevest is.
Jó étvágyat.
nagyon finom .. mindenkinek csak ajánlani tudom
VálaszTörlés