2014. június 15., vasárnap

Spoonz joghurtos meggyleves




Hozzávalók:
  • 1 üveg meggykompót (cukor, édesítőszer és tartósítószer nélküli)
  • 2 tk Xillit
  • 4 ek Spoonz joghurt
Tálaláshoz:
  • 1 ek. Spoonz joghurt
Elkészítés:
A meggykompótot kiöntöm egy lábasba, felforralom.
Hagyom kicsit hűlni, majd hozzáadom a Xillitet, elkeverem.
Ezután langyosra hűtöm, és ekkor keverem hozzá a joghurtot.
Tálaláskor joghurtot csorgatok a levesbe.
Langyosan is nagyon finom, de nyáron behűtve az igazi.
Megjegyzés: A Xillittel is hagyható, de nálunk a kislány édesen szereti a gyümölcslevest is.
Jó étvágyat.

1 megjegyzés: