2014. június 19., csütörtök

Milyen joghurtot válasszunk?

A televíziós reklámok ódákat zengenek a joghurtfogyasztás előnyeiről, azt azonban kevesen tudják, hogy egyes bolti termékek hatása meg sem közelíti a valódi, hősokk nélkül készült joghurtokét. A megfelelő készítmények kiválasztása tehát nem egyszerű: az áruházak polcain számos „kakukktojás” lapul.
A gyümölcs ízű készítmények többsége különféle színezékek és aromák segítségével kapja meg jellegzetes zamatát, ezért válasszunk inkább natúr termékeket! Ezeket fogyasztás előtt idénygyümölcsökkel, vagy néhány kanál házi lekvárral is ízesíthetjük.
Ne dobjunk ki pénzt utóhőkezelt darabokért sem, a hasznos baktériumok nagy része ugyanis 65  °C fölötti hőmérsékleten  elpusztul! Tehát a hőkezelés (78°C) következtében ezek már nincsen a joghurtban olyan formában, amiként az egészségre pozitív hatással lehetnének. Ráadásul ezek a termékek gyakran stabilizátorokat is tartalmaznak! 

Ennek fényében mindenki eldöntheti,hogy mit tesz családja asztalára!
Ha már joghurt ... tényleg legyen joghurt és tartalmazza azokat a pre és probiotikumokat amikre szüksége van a szervezetünknek!

Vásároljon Ön is Spoonz Natur Bio joghurtot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése