A televíziós reklámok ódákat zengenek a joghurtfogyasztás előnyeiről, azt azonban kevesen tudják, hogy egyes bolti termékek hatása meg sem közelíti a valódi, hősokk nélkül készült joghurtokét. A megfelelő készítmények kiválasztása tehát nem egyszerű: az áruházak polcain számos „kakukktojás” lapul.
Ne dobjunk ki pénzt utóhőkezelt darabokért sem, a hasznos
baktériumok nagy része ugyanis 65 °C fölötti hőmérsékleten elpusztul!
Tehát a hőkezelés (78°C) következtében ezek már nincsen a joghurtban
olyan formában, amiként az egészségre pozitív hatással lehetnének.
Ráadásul ezek a termékek gyakran stabilizátorokat is tartalmaznak!
Ennek fényében mindenki eldöntheti,hogy mit tesz családja asztalára!
Ha már joghurt ... tényleg legyen joghurt és tartalmazza azokat a pre és probiotikumokat amikre szüksége van a szervezetünknek!
Vásároljon Ön is Spoonz Natur Bio joghurtot!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése